Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

Alles wat je moet weten over maaltijdboxen

Alles wat je moet weten over maaltijdboxen

De maaltijdbox, je leest en hoort er tegenwoordig steeds meer over. Misschien heb je zelf al wel eens een cadeaukaart ontvangen van bijvoorbeeld HelloFresh. Of wat te denken van de commercials van de Allerhande Box van Albert Heijn die je de laatste tijd steeds vaker op TV en internet ziet. Maaltijdboxen zijn hot! Steeds meer consumenten vinden het vooral heel gemakkelijk om alle wekelijkse boodschappen thuisbezorgd te krijgen. Niet langer boodschappenlijstjes maken. Niet langer in de file staan naar de supermarkt. Niet langer de stress in een drukke supermarkt. En niet langer de frustratie als jouw favoriete tomaatjes weer eens uitverkocht zijn. Tijd besparen, gemak, lekker en gevarieerd koken. Dat zijn de belangrijkste redenen waarom steeds meer Nederlandse consumenten kiezen voor een maaltijdbox.

Maar hoe beslis je nu welke maaltijdbox past bij jou, en jouw specifieke wensen en levensstijl. De website maaltijdbox.org schept helderheid. Op deze website kun je alle boxen rustig bekijken. Je leest hier reviews en ervaringen van echte Nederlandse consumenten die de boxen geprobeerd hebben. Daarnaast kun je hier ook kortingscodes vinden waardoor je jouw eerste maaltijdbox met ontzettend hoge kortingen kunt proberen. Vooral HelloFresh en Mathijs Maaltijdbox stunten doorgaans met kortingen tot wel 20 euro. Ze hopen natuurlijk dat je dan langer lid blijft, maar bij Mathijs kun je bijvoorbeeld al opzeggen na je eerste box. Bij HelloFresh moet je overigens minimaal twee boxen afnemen.

Heb je een gezin, en wil je dat ook jouw (kleine) kinderen mee eten? Dan is een Familiebox een uitkomst. Deze boxen bevatten gerechten die ook de allerkleinsten moeiteloos eten. Wel zo handig! Eten er alleen volwassenen mee? Dan is een Variatiebox van Mathijs, of de Originalbox van HelloFresh zeker ook de moeite waard. In deze foodboxen tref je gerechten aan die net wat uitdagender en gevarieerder zijn. Een mooie kans om je smaak-horizon te verbreden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *