Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

Waarom zou je een ex-lease auto kopen?

Lease auto

Wanneer je enkele jaren een lease auto gereden hebt en je contract loopt op het einde, dan krijg je vaak de mogelijkheid om de auto alsnog te kopen. Dit is een voordeel omdat jijzelf al vanaf de eerste kilometers in deze auto gereden hebt. Je weet precies wat er gebeurd is met de auto en kunt beamen dat alle onderhoudsbeurten netjes volgens planning gelopen zijn. Ook wanneer er onderdelen vervangen zijn in de auto ben je hiervan op de hoogte. Een betrouwbaardere en beter onderhouden tweedehands auto kun je werkelijk niet kopen. Wanneer jij de auto niet koopt komt jouw ex-lease auto terecht bij een dealer zoals Bynco die de auto doorverkoopt. Ook wanneer je geen leasecontract beëindigd kun je dus een ex-lease auto kopen.

Een ex-lease auto kopen bij Bynco

Een ex-lease auto kopen bij Bynco heeft eigenlijk dezelfde voordelen als je eigen lease auto kopen. Echter weet je niet zelf welke onderdelen vervangen zijn maar je kunt dit wel terug vinden in het onderhoudsboekje dat altijd keurig wordt bijgehouden door de garage van de leasemaatschappij. Ook in dit geval koop je dus een zeer betrouwbare tweedehands auto die goed onderhouden is. Andere voordelen van een ex-lease auto kopen is dat dit soort auto’s over het algemeen vrij nieuw zijn en niet veel kilometers gereden hebben.

Zeer groot aanbod

Dankzij de opkomst van private lease is het aanbod ex-lease auto’s de laatste jaren enorm gestegen. Je hebt dus werkelijk keus genoeg! Kijk maar eens in de webshop van Bynco. Je kunt zelfs filteren op je wensen zodat je precies de ex-lease auto waarnaar je op zoek was kunt vinden. Klik op “online bestellen” en je bent binnen enkele dagen eigenaar van deze prachtige betrouwbare auto. Voordelen van het kopen van een ex-lease auto bij Bynco zijn:

  • Gratis thuisbezorging van de auto
  • Een 14 dagen durende proefrit;
  • 180 dagen garantie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *