Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

Hoe gebruik je een dermaroller

Wat is een dermaroller?

Dermarollers zijn kleine, handige apparaatjes die door plastische chirurgen worden aanbevolen om de huidveroudering te vertragen. De apparaatjes zorgen ervoor dat de huid wordt verstevigd. Daarnaast worden de hoeveelheid collageen gestimuleerd. Dit voorkomt rimpels en verwijderd bepaalde rimpels. Dit alles komt door de naalden die aan de dermaroller zitten. Je moet het apparaat over je gezicht heen rollen. Dermatologen raden aan om na het gebruik van een dermaroller een verzorgende crème op het gezicht aan te brengen. Dit apparaat is alleen gezicht voor het gezicht en niet voor andere lichaamsdelen. Heb je vragen of snap je iets niet, vraag dan eerst advies.

Behandeling met een dermaroller

Als je een dermaroller voor het eerst gebruikt, mag je het niet vaker dan twee keer in de week gebruiken. Je huid moet wennen aan de naalden en daarom is het beter als je het opbouwt. De naalden die je over je gezicht wrijft kunnen ervoor zorgen dat je rode vlekken op je gezicht krijgt. Dit is heel normaal en komt best vaak voor. Dit trekt na een paar uurtjes weg, dus daar hoef je geen zorgen over te maken.

Reinig de dermaroller

Om ervoor te zorgen dat je geen infectie krijgt, moet je de dermaroller goed reinigen. Na iedere behandeling moet je de dermaroller grondig schoonmaken. Dit kun je met water doen, maar water alleen is niet genoeg. Daarom kun je ervoor kiezen om een cleanser te gebruiken. De Dermaroller Cleanser is een schoonmaakmiddel speciaal gemaakt voor de dermaroller. Voordat je het gaat reinigen moet je het eerst afspoelen met warm water. De dermarollers gaan ongeveer een jaar lang mee en daarna is het tijd voor vervanging. Voor een compleet aanbod dermarollers kun je op het internet zat vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *