Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

Jouw bedrijf promoten op een creatieve manier

Er zijn tegenwoordig veel manieren om je bedrijf te promoten. Via internet, via offline marketing (billboards etc.), maar veel bedrijven zien een van de meest creatieve manieren over het hoofd. Het is erg creatief gebleken en vooral ook effectief om promotie via artikelen toe te passen. Wat bedoelen we hier nou precies mee? Promotie wordt vaak toegepast door middel van logo’s te gebruiken en bepaalde slogans. Door deze op bepaalde artikelen te plaatsen en de artikelen zichtbaar rond te laten gaan (bijvoorbeeld op een jas of tas) creëer je ongemerkt erg veel naamsbekendheid, omdat mensen het blijven onthouden al interesseert het ze wellicht niet. Waar veel bedrijven aan doen op dit gebied is promotiemateriaal zoals pennen met een logo erop. Vaak kijken ze niet verder naar andere mogelijkheden van promotie.

Promotiemateriaal verspreiden

Een handige manier om jouw promotiemateriaal te verspreiden is bijvoorbeeld door het gebruik van relatiegeschenken. Relatiegeschenken zijn kleine presentjes die je meeneemt als je bijvoorbeeld op bezoek gaat bij een klant waar je een goede klantenrelatie mee op wilt bouwen. Als je ervoor kiest om een relatiegeschenk mee te nemen en je laat hier het logo op achter dan is dat ook weer een deel herkenning voor de klant waardoor je altijd onthouden zal worden. Daarbij werkt een relatiegeschenk vaak positief doordat de klant een goede indruk krijgt wanneer je hem of haar een cadeautje meebrengt. Een cadeautje of relatiegeschenk gaat van een tas tot een thermoskan tot een multifunctionele drinkbeker. Je kan het zo gek niet bedenken of het is beschikbaar als relatiegeschenk. Het is daarom ook belangrijk dat het geschenk dat je geeft ook daadwerkelijk vaak gebruikt gaat worden. Kies dus verstandig.

Promotiemateriaal inkopen of laten maken

De inkoop/ productie van de artikelen gaat tegenwoordig vrij soepel. Zo kan je bijna alle artikelen tegenwoordig online bestellen. Je kan er ook voor kiezen om langs een groothandel te gaan zodat je meer informatie ontvangt over de producten alleen is de levertijd via online bestellen vaak sneller dan via een groothandel. Daarbij staat er tegenwoordig ook genoeg informatie over de producten online. Het laten drukken van promotiemateriaal kan ook bij verschillende bedrijven. Eén van die bedrijven is https://www.supremerelatiegeschenken.be/Deze webshop staat bekend om haar snelle levering en betrouwbaarheid. Veel van deze bedrijven leveren binnen 2 dagen waardoor je een paar dagen voor je afspraak nog materiaal kan bestellen. Het bezoeken van bovenstaande website is in dat geval ook een aanrader. Bekijk site direct!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *