Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

Wat is een klysma?

 

Tegenwoordig zijn mensen meer bezig met de gezondheid. Daarom wordt er goed gelet op welke voedsel er binnenkomt, maar dit allen is niet genoeg. Het is ook van belang dat uw darmen goed werken. Daarom is het weerlicht een optie om t kiezen voor een klysma. Deze helpt u met het reinigen van de endeldarm en dikke darm.

Wat is een klysma?

Een klysma wordt ook wel darmspoeling genoemd en het zorgt ervoor dat uw darmen worden gereinigd. De endeldarm en een deel van de dikke darm kunnen als enige worden beïnvloed door het uitwendige. Met behulp van een klysma worden de darmen gereinigd. De klysma’s vult u met water en deze zorgen ervoor dat alle plooien die zich in de darmen bevinden worden verwijderd. Dit heeft een positieve invloed op de gezondheid.

 

Hoe gebruikt u het klysma?

Een klysma bestaat uit een deel die u moet indienen via de anus. Aan de andere kant zit er een zak aan vast, deze vult u met water. Als u dit heeft gedaan gaat u op de juiste positie liggen en laat u zich reinigen. U kunt 0.5 tot en met 1,5 liter per keer inbrengen, als u net begint is het beter om te beginnen met 0.5 liter, omdat uw lichaam er eerst aan moet wennen. Het is geheel pijnloos, u zult alleen een lichte tinteling kunnen voelen.

 

Darmspoeling voor thuis

U kunt er ook voor kiezen om een uw darmen thuis te spoelen, op deze manier ziet niemand u.

Dit is wel prettig, want vaak ziet men dit als privé beschouwend. U kunt een darmspoeling gemakkelijk thuis aanbrengen met behulp van een klysmapakket, vaak wordt hier ook een soort van vloeistof bijgeleverd, ook kunt u er water voor gebruiken. Gebruikt u medicijnen, heeft u een ziekte of bent u zwanger, raadpleeg dan eerst een arts.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *