Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

Zijn relatiegeschenken nog nuttig?

Het eind van het schooljaar is alweer in zicht en dat betekend voor veel mensen zomervakantie. Om de zomervakantie extra leuk te kunnen beginnen is het altijd leuk om een kleinigheid te mogen ontvangen. Dat kan gerelateerd zijn aan zomer maar het kan ook een persoonlijk bedankje zijn. Veel bedrijven zijn ook met de zomer een periode dicht om ‘echt’ vakantie te kunnen hebben en dan is een persoonlijk geschenk extra leuk. Voor bedrijven zijn er altijd wel relatiegeschenken te bedenken om elk moment weg te geven. Denk bijvoorbeeld aan een tas of pennen, vaak kun je online ook nog iets laten bedrukken op het relatiegeschenk zoals de brandnaam of een leuke slogan. Maak je eigen relatiegeschenk op deze manier persoonlijk.

Voor ieder moment een relatiegeschenk

Een relatiegeschenk hoeft niet altijd zakelijk te zijn. In de zomer zijn er vaak genoeg feesten als familiedag of barbecues die georganiseerd worden, om het feestje net wat anders te maken dan een doorsnee feestje kun je eigenlijk ook een relatiegeschenk weggeven. Het komt vaak voor dat je met familiedag in teams wordt opgesplitst en bij een grote familie kan dit nog wel eens lastig zijn om de groepen gescheiden te houden. Daarom zou een leuke cap ideaal zijn om de groepen gescheiden te houden en tevens is dit een bescherming voor je eigen gezondheid. Voordat je een relatiegeschenk gaat bestellen is het meestal mogelijk om een gratis digitale drukproef te kunnen ontvangen zodat je weet wat je kan verwachten en de benodigde laatste aanpassingen kunt laten uitvoeren. Een andere manier om een relatiegeschenk te gebruiken is bij het kopen van een jojo. Als je dan toch in teams bent met familiedag en spelletjes gaat doen is het wel zo makkelijk dat elk team een eigen spelpakket heeft. Bij diverse webshops kun je heel eenvoudig je eigen pakket samen stellen door diverse producten uit ons brede assortiment te bestellen. Niet alleen een jojo is een aanrader voor het spelpakket maar ook een strandbal of een frisbees. Dat zijn dé artikelen die je kunt aanschaffen voor de zomer en direct ook kunt gebruiken voor het feestje. Een feestje organiseren anno 2017 is niet meer zo moeilijk, heel het internet staat vol met ideeën en tips.

Unieke promotiemiddelen

Een relatiegeschenk kan ook heel goed dienen als promotieartikel om weg te geven bij grote evenementen of beurzen. Mensen vinden het vaak al leuk om een klein geschenk te krijgen maar probeer je eens te onderscheiden. Het meest voorkomende promotieartikel is toch echt wel de pen, iedereen heeft inmiddels meer dan genoeg pennen dus waarom zou de pen die jij weggeeft beter zijn dan de andere 7 pennen die verkrijgbaar zijn op een beurs? Denk er eens om een USB stick weg te geven die verbonden is met een sleutelhanger. Zo heb je in ieder geval een ander relatiegeschenk dan 65% van de andere bedrijven op een beurs. Tevens is het handig om een USB stick te hebben en al helemaal als je deze aan je sleutelbos kan vast maken. Zo heb je altijd een USB stick bij je om al je gemaakte werk op te slaan of om te delen met andere mensen. Voor veel mensen een echte aanrader.

Bron: Supreme Relatiegeschenken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *