Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

Jouw schoonheid uit een box.

Tegenwoordig kun je alles wel in een soort van box abonnement krijgen, denk aan de maaltijdboxen, waarbij je elke week boodschappen en ingrediënten voor een paar maaltijden ontvangt. Maar ook in de fashion en beauty niches zijn dergelijke abonnementen mogelijk, zo kun je jezelf een nieuwe outfit laten aanmeten door een personal shopper met een van de kleding box diensten. En kunnen vrouwen zich zelf elke maand laten verwennen met een verrassende beautybox.

 

De Beautybox.

Wat is het precies? Eigenlijk is het heel simpel, zoals de naam al doet vermoeden is een Beautybox een doosjes waarin een aantal cosmetica en verzorgingsproducten zitten. Het leuke van deze box is dat je van te voren niet weet welke producten er in zitten en het dus een verassing is als je hem bezorgd krijgt. Wat je kunt verwachten zijn items die met huidverzorging, haarverzorging, make-up en alle andere beauty producten te maken hebben. Je kunt deze box zowel eenmalig als met een lidmaatschap bestellen, hoe langer je hem neemt hoe goedkoper hij wordt, je moet dit dan wel van te voren aangeven en je gaat dan een contract van die tijd met een van de beautybox diensten aan. Vervolgens krijg je elke maand weer een nieuwe beautybox thuisbezorgd met daarin elke maand weer nieuwe en verrassende producten.

 

Cosmetica als cadeau.

Natuurlijk vind elke vrouw het fantastisch om cadeaus te krijgen, helemaal als dit ook nog eens verzorgingsproducten zijn. Daarom is een beautybox uitermate geschikt om als cadeau te geven. In de eerste instantie is het elke maand een cadeau voor jezelf, maar je kan bij de meeste aanbieders ook een speciale cadeaubox bestellen om aan een vriendin te schenken.

 

Nieuwe producten ontdekken.

Iedereen houdt van nieuwe producten ontdekken, en als je alleen al naar cosmetica producten kijkt, dan zijn er daar erg veel van, zoveel dat je in een mensen leven lang niet alles zou kunnen uitproberen, toch zou je veel producten wel willen proberen, alleen wilt je ook op safe spelen en koop je daarom niet snel een nieuw product omdat het zomaar zonde geld kan zijn. Ook hier komt een beautybox goed van pas. Omdat de boxen relatief goedkoop zijn en er veel gebruik wordt gemaakt van kleinere verpakkingen, kun je zo op een laagdrempelige manier nieuwe producten leren kennen. Vaak de nieuwste producten, maar altijd van de hoogste kwaliteit en geselecteerd door beauty experts en visagisten zoals dat het geval is bij Bluxbox waar Mari van de Ven de producten voor selecteert.

 

Je hebt in Nederland een aantal van deze boxen, allemaal zo rond de € 15- per maand afhankelijk van hoelang je een abonnement neemt. Ze gebruiken allemaal de beste producten. Zo heb je de Beautybox van Een Media. De Bluxbox waarbij Mari van de Ven elke maand de verzorgingsproducten voor selecteert en de internationale lookfantastic beautybox die ook in Nederland bezorgd wordt en erg populair is.

Schoonheid

Winacties.

De meeste verkopers van deze box abonnementen, hebben leuke win acties in de boxen verstopt, zo kun je door alleen de box te bestellen al leuke prijzen winnen, zoals een make-over van Bluxbox met Mari van de Ven of een tegoedbon van € 100,- bij Lookfantastic. Daarnaast zitten er naast nieuwe producten van hoge kwaliteit ook vaak kortingsbonnen in.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *