Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

De beste pomades voor beginners

De hype rondom pomade het laatste jaar is niet voor niks geweest. Nu er links en rechts steeds betere pomades uit komen en vooral ook steeds meer water-basis pomades kan je er bijna niet meer omheen.
Vroeger waren alle pomades op olie-basis waardoor je de hele dag je haar kon restylen en je een waanzinnige shine kreeg. Het grote nadeel hieraan is alleen dat ze praktisch niet uit te wassen zijn. En nu de Elvis kuiven en flattops niet meer in de mode zijn is dus een gel of wax meer dan voldoende.
Gelukkig zijn daar de heren van Layrite en Suavecito die met pomades op water-basis op de markt komen. Deze pomades geven wel de unieke styling mogelijkheden van een pomade en de waanzinnige geur, maar zijn wel makkelijk uit te wassen.
Deze trend zet zich nog altijd door en de pomades worden steeds beter en beter. Hieronder vind je onze top 3 beste water-basis pomades voor de beginner. We houden ook rekening met prijs, maar als prijs geen rol speelt heb je eigenlijk maar 1 optie: The Daimon Barber No.1 pomade.

 

  1. Layrite Original: Deze pomade gaat al heel wat jaartjes mee en dat komt simpelweg omdat hij waanzinnig goed is. Hij heeft een strong hold en een medium shine, voor een gepoleisde look. Makkelijk aan te brengen en nog makkelijker om mee te stylen. Het houd je haar de hele dag op zijn plek en je haar krijgt een heerlijke vanille geur.
    Prijs: € 16,95
  2. Prospectors Gold Rush: Een pomade met hempolie erin. Desondanks de hempolie is het wel een water-basis pomade. De hempolie in de product verzorgd je haar en hoofdhuid en geeft een gezonde glans. Je krijgt een medium hold en medium shine, met een fantastische klassieke Cologne geur.
    Prijs: € 18,95
  3. Reuzel Blue: Uit ons eigen land, vanuit Rotterdam komt dit heerlijke voorbeeld van een gangbare water-basis pomade. Een strong hold met een goede shine. Hij houdt je haar de hele dag op zijn plek en heeft zeker de beste geur van deze 3 fantastische pomades. Alleen om de geur is deze pomade al meer dan de moeite waard.
    Prijs: € 13,90 (vanaf € 7,90 in travelsize)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *