Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

De schooltassen-trends van 2018 voor jongens en meisjes

De zomer is nog in volle gang, maar voor je het weet is de zomervakantie alweer voorbij. Dit hoeft niet erg te zijn, want een nieuw schooljaar betekent ook een nieuw begin met nieuwe kansen! Kies een nieuwe schooltas uit om een goede start te maken in het nieuwe schooljaar. Voor de modebewuste schoolgangers delen we hier de hipste schooltassen voor jongens en meisjes!

 

Schooltassen voor meisjes

Bijna de hele vrouwelijke bevolking vindt tassen helemaal geweldig en daar spelen tassenmakers graag op in. Als meisje heb je dus veel te kiezen wanneer het op dames schooltassen aankomt! Voor schoolgaande meisjes is een shopper of rugzak het handigste, want deze tassen zijn het makkelijkst te dragen en bovendien groot genoeg voor alle schoolboeken en schriften. Het is nu heel trendy om een doorzichtige tas (gemaakt van PVC, een soort dikke plastic) te hebben. Een doorzichtige shopper of school rugzak is natuurlijk superhandig, want zo kun je in een oogopslag zien of je wel al je boeken bij je hebt! Verder is de metallic trend nog steeds niet overgewaaid, dus loop je ook aankomend schooljaar er weer helemaal hip bij als je een metallic tas draagt. Je ziet veel zilver metallic, maar metallic is in allerlei kleuren verkrijgbaar, dus je kunt natuurlijk je lievelingskleur kiezen!

 

Schooltassen voor jongens

De meeste jongens geven niet zoveel om welke tas ze bij zich dragen. Een zwarte backpack van Eastpak of Herschel is een klassieke keuze, dus dan zit je altijd goed. Toch is het leuk om eens een bijzonder kleurtje te kiezen aankomend schooljaar! De meeste rugzakmerken hebben een aantal leuke limited edition tassen in hun collectie. Kies bijvoorbeeld voor bordeauxrood, want deze kleur is eigenlijk ook heel tijdloos en gaat nooit uit de mode. Verder kun je ook natuurlijk voor grappige of bijzondere printjes gaan zoals vogeltjes of abstracte figuren, zodat je altijd te herkennen bent aan je tas! Als je de rugzak-fase ontgroeid bent, dan kun je ook een leren aktetas dragen naar school. Deze tas is groot genoeg voor een laptop en een A4 map en is super stijlvol. Het is misschien een investering, maar een leren aktetas kun je ook als student en zelfs als werkende nog prima dragen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *