Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

Lem Multi jethelm

Een helm kopen is lang zo makkelijk niet als dat het lijkt. Door de ontelbare keuzes en de steeds meer geavanceerde- en betere technieken die worden gebruikt, neemt de helm in het algemeen behoorlijk in kwaliteit toe en kun je dus op steeds meer details en features gaan letten om jouw ideale helm uit te kiezen. Tientallen jaren geleden was het nog puur de bescherming die het belangrijkste was, maar tegenwoordig kijken we naar nog veel meer zaken, zoals het comfort, de gebruiksvriendelijkheid en de uitstraling van de helm (bron: scooteronderdelenshop.com). Wanneer jij op zoek bent naar een nieuwe helm en je zoekt een multifunctionele helm met goede looks die zeer betrouwbaar en comfortabel is, dan is deze Multi jethelm van Lem de beste keuze voor jou.

Zeer comfortabele helm met extra kinstuk

Afhankelijk van waar jij je scooter voor gebruikt, zoek je een bepaald type comfort voor tijdens het rijden. Je wil natuurlijk zo prettig mogelijk zitten en goed beschermd zijn op de scooter. De binnenvoering van deze helm zorgt voor een fijne pasvorm die de helm zeer comfortabel maakt. Deze Multi helm van Lem heeft de mogelijkheid om een extra kinstuk op de helm te klikken, waarmee je je gezicht nu nog beter beschermt. Naast de bescherming profiteer je hierdoor ook van nog meer comfort, omdat je de hele voorkant kan afsluiten en er geen wind, regen of stof je helm inwaait tijdens het rijden. Hiermee houd je het altijd droog. De helm is verder voorzien van diverse ventilatiekanalen, zodat je ook met een dichte helm nog voldoende frisse lucht binnen in de helm krijgt. Overweeg ook eens systeemhelmen, tevens te bezichtigen op scooteronderdelenshop.com.

Sportieve en snelle helm met aerodynamische lijnen

De uitstraling van de helm is natuurlijk ook een belangrijk onderdeel, want het is natuurlijk prettig wanneer je niet alleen geniet van optimale bescherming, maar je er ook nog eens leuk uit kan zien. De Lem Multi is een sportieve helm die op verschillende manieren gedragen kan worden. Je kan ervoor kiezen om het kinstuk op de helm te klikken, wat zorgt voor een meer sportieve look. De helm is voorzien van meerdere aerodynamische lijnen die ervoor zorgen dat de helm een snelle uitstraling krijgt. Zonder het kinstuk is de helm een stuk kleiner in het formaat, wat bijvoorbeeld kan helpen met het stallen van de helm in de buddyseat wanneer je geparkeerd staat. Deze helm biedt jou de mogelijkheid om flexibel te zijn met de uitstraling en het design.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *