Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

Millennials zijn niet te ongeduldig om te tuinieren

we hebben gewoon de ruimte niet

Beschuldig jongeren niet van een gebrek aan geduld – we zullen nog tientallen jaren moeten wachten, tot we ons een huis en tuin kunnen veroorloven

Er verschijnen veel berichten op het internet over de voorkeur van jongeren voor smartphones boven tulpenbollen, het gebrek aan geduld van millennials zou de oorzaak zijn van hun gebrek aan interesse in tuinieren.

Als Millenial vind ik dit onzin. Hoe kunnen jonge mensen worden beschuldigd van gebrek aan geduld wanneer we tientallen jaren moeten wachten, totdat we ons een huis en een tuin kunnen veroorloven?

Tuinieren vereist land- bij voorkeur land dat je bezit. Wat jonge mensen echt missen, is geen geduld, maar tuinen. In een onderzoek onder 500 vrijwilligers van 14-24-jarigen zeiden 75% dat ze graag zouden willen tuineren, maar velen voegden eraan toe dat ze de ruimte niet hadden.

Zelfs als je het geluk hebt, een tuin en een begripvolle huisbaas lijkt te hebben, maken korte termijn verhuur het op lange termijn plaTuinierennnen en ontwikkelen van een tuin onmogelijk. Het is lastig voor ons om een ​​heg of volwassen vaste planten te planten. Uit onderzoek van is gebleken dat twintigers pas tuinieren als ze hun eigen tuinen hebben, wat begrijpelijk is. Het idee dat je aan je eigen tuin werkt met een mooie tuinset is dan ook heerlijk.

Tuinieren wordt al lang in verband gebracht met voordelen voor de geestelijke gezondheid, waaronder stressvermindering en aandachtherstel. Meer jonge mensen lijden nu aan angst(aanvallen) dan aan welke vorige generatie dan ook. De voordelen van het creëren van kansen voor diegenen die anders uitgesloten zouden worden van een kans om te tuinieren, liggen hier voor de hand.

Maar voordat dit kan worden gedaan, moeten we de oorzaak begrijpen. En millenials bashen zal ons niet helpen. In plaats van de jongeren te kleineren als ‘te ongeduldig om te tuinieren’, geef ons dan een kans om het te proberen.

Anders zitten we vast in onze gehuurde kamers waar we onze cactussen op Instagram zetten, want dat is alles waar we ruimte voor hebben.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *