Share, , Google Plus, Pinterest,

Print

Posted in:

Tips bij het kiezen van de juiste drukkerij

Tips kiezen juiste drukkerij

Het kan zijn dat je zelf een ondernemer bent of bij een bedrijf binnen de marketingafdeling werkt. Of je werkt aan een project tijdens je studententijd. In veel gevallen kan het zijn dat je te maken krijgt met projecten waarvoor je een drukkerij nodig hebt. Om klanten namelijk te bereiken is het belangrijk voor een goede mix tussen de inzet van online- en offlinemethoden. Handig is als je voor de juiste drukkerij kiest. Wij helpen je bij het maken van de juiste keuze met de informatie hieronder.

Hoe kies ik de beste drukker voor mij?

In feite zijn er een aantal verschillende mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. De laatste jaren is het steeds gebruikelijker geworden dat mensen gebruik maken van een online drukkerij. Echter zijn er nog steeds veel bedrijven en particulieren die het liefste gebruik maken van de diensten van de drukker bij hun in de buurt. Tot slot is het een mogelijkheid om het werk uit te besteden aan een bekende drukkerij waar je eventueel al goede ervaringen mee hebt in Nederland.

  • De online drukkerij: Met de komst van het internet zijn er veel bedrijven binnen de drukkerij snel gegroeid. Een van die bedrijven is Pumbo.nl. Pumbo helpt schrijvers, professionals en uitgevers bij zowel het drukken als het uitgeven van boeken. Alle specifieke informatie over Pumbo is te vinden op https://www.pumbo.nl/. Zo zijn er nog tal van online drukkerijen waar je eenvoudig terecht kunt voor jouw drukwerk. Door de efficiënte werkwijze waarbij het meeste via internet gaat zijn de kosten bij een online drukkerij vaak het laagst.
  • De drukkerij in de omgeving: Daarnaast zijn er veel mensen die ervoor kiezen om de drukkerij bij hun in de buurt in te schakelen. Ten eerste kan het zijn dat je al langer bekend bij hun bent en het daarom prettig vindt om het werk daar te laten regelen. Een andere reden is dat het gemakkelijk is om er snel langs te gaan en de werkzaamheden te bespreken. Je hebt direct de mogelijkheid om het papier te voelen, om de grootte te zien en een grondige uitleg te geven over hoe jij het werk wilt hebben. Hoewel je te maken kunt krijgen met hogere kosten levert het in veel gevallen beter maatwerk.
  • Bekende drukkerijen: Wil jij voor een bedrijf of een bepaald project zeker weten dat je de beste kwaliteit hebt en speelt geld een minder belangrijke rol? In dat geval kun je kiezen voor simpelweg een bekende drukkerij in Nederland. Stel je hebt in het verleden zaken afgenomen bij nl en bent tevreden over de werkzaamheden. Of je hebt van andere mensen en collega’s gehoord dat hier goed werk wordt geleverd. In dat geval is het verstandig om wederom te gaan voor goede kwaliteit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *